Din sökning efter  sköldpadda  gav 173 träffar
Grön Havssköldpadda | Fotograf: Mattias Ormestad/Azote

Grön Havssköldpadda

Den gröna havssköldpaddan är känd för att kunna migrera stora avstånd mellan äggläggningsplatser och där den söker sin föda. Här på Hawaii finns det flera äggläggningsplatser på "French Frigate Shoals" ca 800km väster om Oahu, men man kan ofta se dem ligga och vila på stränderna på de större öarna. Arten är listad som hotad av IUCN och CITES och många länder har gjort det olagligt att skada eller döda dessa sköldpaddor. (Fotograf: Mattias Ormestad)

Ladda ner bild Dela
Titel: Grön Havssköldpadda
Bildtext: Den gröna havssköldpaddan är känd för att kunna migrera stora avstånd mellan äggläggningsplatser och där den söker sin föda. Här på Hawaii finns det flera äggläggningsplatser på "French Frigate Shoals" ca 800km väster om Oahu, men man kan ofta se dem ligga och vila på stränderna på de större öarna.

Arten är listad som hotad av IUCN och CITES och många länder har gjort det olagligt att skada eller döda dessa sköldpaddor.
Plats: North Shore, Oahu, Hawaii, USA
Nyckelord: sköldpadda, hav, strand, solnedgång, havssköldpadda, djur, hotad, utrotningshotad, Animalia, Chordata, Reptilia, Testudines, Cheloniidae, Chelonia mydas
Fotograf: Mattias Ormestad
Byline: Mattias Ormestad/Azote
Bildreferens: mob-10063
Max filstorlek: 2536x1691 px (≈ 21x14 cm / 300 dpi)

Om Azote

Azote är en bildbyrå inriktad på att visualisera förhållandet mellan människa och miljö. Läs mer

Kontakta oss

Telefon 0708 693 331 eller kontakt@azote.se.

Prenumerera på nyheter

Vårt nyhetsbrev innehåller tips om bilder och senaste nytt från Azote och kommer ca 10 gånger per år.

Köp miljömärkt

Azote är medlem i Svanens nätverk för inköp med omtanke vilket innebär att vi prioriterar miljömärkta alternativ vid alla inköp.


© Azote AB 2018. Alla rättigheter reserverade. Rättigheterna till bilder och text tillhör upphovsmännen och Azote. Genom att använda Azote tjänster eller ladda ned bilder ingår du ett avtal med Azote och förbinder dig att följa användarvillkoren, läs mer här.