Din sökning efter  sköldpadda  gav 173 träffar
Karettsköldpadda | Fotograf: André Maslennikov/Azote

Karettsköldpadda

En havssköldpadda försöker hitta en plats på stranden att lägga äggen. Störs av hotellets solstolar som står i vägen. Stranden är så kort pga erosion av sanden på stranden, orsakad av klimatförändring så att de skyddande korallreven dött. (Fotograf: André Maslennikov)

Ladda ner bild Dela
Titel: Karettsköldpadda
Bildtext: En havssköldpadda försöker hitta en plats på stranden att lägga äggen. Störs av hotellets solstolar som står i vägen. Stranden är så kort pga erosion av sanden på stranden, orsakad av klimatförändring så att de skyddande korallreven dött.
Plats: Praslin, Seychellerna
Nyckelord: Seychellerna, Praslin, ö, strand, sköldpadda, havssköldpadda, Hawksbill turtle, sandstradn, hotell, solstol, klimatförändring, konkurrens, turism, turist, semester, paradis, lägga ägg, stranderosion, miljö, Eretmochelys imbricata, Karettsköldpadda, Eretmochelys imbricata
Fotograf: André Maslennikov
Byline: André Maslennikov/Azote
Bildreferens: amb_9006
Datum: 2010-11-23
Max filstorlek: 3543x2219 px (≈ 30x19 cm / 300 dpi)

Om Azote

Azote är en bildbyrå inriktad på att visualisera förhållandet mellan människa och miljö. Läs mer

Kontakta oss

Telefon 0708 693 331 eller kontakt@azote.se.

Prenumerera på nyheter

Vårt nyhetsbrev innehåller tips om bilder och senaste nytt från Azote och kommer ca 10 gånger per år.

Köp miljömärkt

Azote är medlem i Svanens nätverk för inköp med omtanke vilket innebär att vi prioriterar miljömärkta alternativ vid alla inköp.


© Azote AB 2018. Alla rättigheter reserverade. Rättigheterna till bilder och text tillhör upphovsmännen och Azote. Genom att använda Azote tjänster eller ladda ned bilder ingår du ett avtal med Azote och förbinder dig att följa användarvillkoren, läs mer här.