Prislistor

Välj prislista utifrån din användning

Vi har olika priser för kommersiell, icke-kommersiell eller redaktionell, och privat användning av bilder. Om du är osäker på vilken prislista som gäller för din användning, hör av dig så hjälper vi dig.

 

Kommersiell användning

Kommersiell användning avser användning där budskap ska bidra till att sälja en produkt eller tjänst, generera pengar eller marknadsföra något. Exempel på kommersiell användning är olika typer av annonser, marknadsföring och PR-material.

Redaktionell och icke-kommersiell användning

Redaktionell användning avser användning som har samband med evenemang som har nyhetsvärde eller är av allmänt intresse och inte är reklam. Icke-kommersiell användning avser användning som inte bedrivs med kommersiellt syfte.

Privat användning

Privat användning avser användning för privat bruk, t.ex. fototapet eller tavla i hemmet, kalender för familjen, etc.


Om Azote

Azote är en bildbyrå inriktad på att visualisera förhållandet mellan människa och miljö. Läs mer

Kontakta oss

Telefon 0708 693 331 eller kontakt@azote.se.

Prenumerera på nyheter

Vårt nyhetsbrev innehåller tips om bilder och senaste nytt från Azote och kommer ca 10 gånger per år.

Köp miljömärkt

Azote är medlem i Svanens nätverk för inköp med omtanke vilket innebär att vi prioriterar miljömärkta alternativ vid alla inköp.


© Azote AB 2018. Alla rättigheter reserverade. Rättigheterna till bilder och text tillhör upphovsmännen och Azote. Genom att använda Azote tjänster eller ladda ned bilder ingår du ett avtal med Azote och förbinder dig att följa användarvillkoren, läs mer här.