Azote

En bildbyrå med fokus på aktuella frågor som rör människa, miljö och hållbar samhällsutveckling

En bild säger mer än tusen ord. Vårt bildbibliotek, som innehåller flera hundra tusen bilder av hög konstnärlig och teknisk kvalitet, gör det möjligt för våra kunder att profilera sitt engagemang i miljöfrågor, utvecklingsfrågor och andra frågor som rör en hållbar samhällsutveckling.

Bakom våra bilder finns en gedigen kunskap. De flesta av våra fotografer/illustratörer är specialister på det de fotograferar/illustrerar, många forskar till och med inom ämnet. Vår starka vetenskapliga förankring gör att våra bilder blir trovärdiga redskap i våra kunders kommunikation.

Azote, som bildades år 2003, är Sveriges ledande bildbyrå inom detta segment. Våra kunder sträcker sig från offentliga organisationer som statliga verk och olika universitet runt om i landet, till företag och reklambyråer som söker högkvalitativa bilder för en effektiv kommunikation kring miljö- och hållbarhetsfrågor.

Sök i bildarkivet

Om Azote

Azote är en bildbyrå inriktad på att visualisera förhållandet mellan människa och miljö. Läs mer

Kontakta oss

Telefon 0708 693 331 eller kontakt@azote.se.

Prenumerera på nyheter

Vårt nyhetsbrev innehåller tips om bilder och senaste nytt från Azote och kommer ca 10 gånger per år.

Köp miljömärkt

Azote är medlem i Svanens nätverk för inköp med omtanke vilket innebär att vi prioriterar miljömärkta alternativ vid alla inköp.


© Azote AB 2018. Alla rättigheter reserverade. Rättigheterna till bilder och text tillhör upphovsmännen och Azote. Genom att använda Azote tjänster eller ladda ned bilder ingår du ett avtal med Azote och förbinder dig att följa användarvillkoren, läs mer här.