Grafisk form och design

Visuell kommunikation i alla former

Låt oss ta hand om din visuella kommunikation, från idé till utförande. Hemsidor, böcker, vetenskapliga rapporter – vi hjälper dig att förtydliga ditt budskap. Vi förverkligar dina idéer. Har du en bild av vad du vill kommunicera men behöver hjälp med få ihop alla delar och detaljer? På Azote har vi lång erfarenhet av att utveckla gröna kommunikationskoncept, och med vår breda vetenskaplig kompetens skapar vi resultat med relevant innehåll, förpackat i en tydlig och modern design.

Hur funkar det?

Vår roll varierar från projekt till projekt, men gemensamt är mervärdet vi tillför genom vår kunskap om visuell kommunikation och grafisk form. Behövs projektledning tar Azote ett helhetsansvar för planering och styrning av uppdraget med allt vad det innebär. Kunden har alltid en kontaktyta med Azote.

Ring eller maila vår bildchef för mer information.

Några av våra uppdragsgivare: Miljödepartementet, Naturvårdsverket, Naturskyddsföreningen, FORMAS, Beijerinstituet, Kungliga Vetenskapsakademien, Stockholm Resilience Centre, Stockholms Universitets Östersjöcentrum, Stockholms universitet, Umeå Marina Forskningscentrum.

Bildretuschering med mera
Vi utför bildretusch, färgkorrigering och andra anpassningar av bilder om du behöver det. Kontakta oss för offert.

Om Azote

Azote är en bildbyrå inriktad på att visualisera förhållandet mellan människa och miljö. Läs mer

Kontakta oss

Telefon 0708 693 331 eller kontakt@azote.se.

Prenumerera på nyheter

Vårt nyhetsbrev innehåller tips om bilder och senaste nytt från Azote och kommer ca 10 gånger per år.

Köp miljömärkt

Azote är medlem i Svanens nätverk för inköp med omtanke vilket innebär att vi prioriterar miljömärkta alternativ vid alla inköp.


© Azote AB 2018. Alla rättigheter reserverade. Rättigheterna till bilder och text tillhör upphovsmännen och Azote. Genom att använda Azote tjänster eller ladda ned bilder ingår du ett avtal med Azote och förbinder dig att följa användarvillkoren, läs mer här.