keyboard_arrow_left Tillbaka

Grå jättekänguru (Macropus giganteus)

Grå jättekunguru är den näst största känguruarten, den finns i södra och östra Australien, inklusive Tasmanien. (Fotograf: Nicklas Wijkmark)
Fotograf: Nicklas Wijkmark
Byline: Nicklas Wijkmark/Azote
Bildreferens: nwb_tsm_kng_6902
Datum: 2012-12-16
Max filstorlek: 4256x2832 px (≈ 36x24 cm / 300 dpi)