Din sökning efter  Ensam liten granplanta i Marsfj������������llets naturreservat  gav fler än 300 träffar
Granplanta med insektsskydd | Fotograf: Le Carlsson/Azote

Granplanta med insektsskydd

Granplanta behandlad med skydd för angrepp av snytbagge. I de första försöken med vax användes formuleringar som gav upphov till skador i kambiet. Det vax som används idag har en inblandning av vitt färgämne och inga liknande behandlingsskador har registrerats med de nya vaxerna. Ulvasjömåla Blekinge. (Fotograf: Le Carlsson)

Ladda ner bild Dela
Titel: Granplanta med insektsskydd
Bildtext: Granplanta behandlad med skydd för angrepp av snytbagge. I de första försöken med vax användes formuleringar som gav upphov till skador i kambiet. Det vax som används idag har en inblandning av vitt färgämne och inga liknande behandlingsskador har registrerats med de nya vaxerna. Ulvasjömåla Blekinge.
Plats: Ulvasjömåla, Blekinge, Sverige
Nyckelord: skogsbruk, hygge, kalhygge, föryngring, planta, gran, behandlad, skydd, snytbagge, Picea abies, Hylobius abietis
Fotograf: Le Carlsson
Byline: Le Carlsson/Azote
Bildreferens: lcb_2953
Datum: 2016-04-18
Max filstorlek: 3000x4000 px (≈ 25x34 cm / 300 dpi)

Om Azote

Azote är en bildbyrå inriktad på att visualisera förhållandet mellan människa och miljö. Läs mer

Kontakta oss

Telefon 0708 693 331 eller kontakt@azote.se.

Prenumerera på nyheter

Vårt nyhetsbrev innehåller tips om bilder och senaste nytt från Azote och kommer ca 10 gånger per år.

Köp miljömärkt

Azote är medlem i Svanens nätverk för inköp med omtanke vilket innebär att vi prioriterar miljömärkta alternativ vid alla inköp.


© Azote AB 2018. Alla rättigheter reserverade. Rättigheterna till bilder och text tillhör upphovsmännen och Azote. Genom att använda Azote tjänster eller ladda ned bilder ingår du ett avtal med Azote och förbinder dig att följa användarvillkoren, läs mer här.