keyboard_arrow_left Tillbaka

Häckande kungspingviner (Aptenodytes patagonicus) som ruvar på ägg

Kungspingvinen är den näst största pingvinarten (efter kjejsarpingvinen). Arten lever huvudsakligen på subantarktiska öar där den häckar i stora kolonier med flera tusen individer. (Fotograf: Steven Zeff)
Fotograf: Steven Zeff
Byline: Steven Zeff/Azote
Bildreferens: szd00096
Datum: 2002
Max filstorlek: 5280x3532 px (≈ 45x30 cm / 300 dpi)