Din sökning efter  Afrikansk elefant  gav fler än 300 träffar
Indisk elefant (Elephas maximus indicus)   | Fotograf: Ulf Manhammar/Azote

Indisk elefant (Elephas maximus indicus)

Den indiska elefanten är en underart av den asiatiska elefanten (Elephas maximus) är ett däggdjur i familjen elefanter och idag den enda arten i sitt släkte. Den indiska och asiatiska elefanten är något mindre än de afrikanska arterna och har mindre öron. Det är framförallt på öronen man skiljer de båda arterna åt. (Fotograf: Ulf Manhammar)

Ladda ner bild Dela
Titel: Indisk elefant (Elephas maximus indicus)
Bildtext: Den indiska elefanten är en underart av den asiatiska elefanten (Elephas maximus) är ett däggdjur i familjen elefanter och idag den enda arten i sitt släkte.

Den indiska och asiatiska elefanten är något mindre än de afrikanska arterna och har mindre öron. Det är framförallt på öronen man skiljer de båda arterna åt.
Plats: Amber Fort Rajasthan Jaipur Indien, Asien
Nyckelord: elefant, elefantdjur, indisk elefant, däggdjur, fyrfotadjur, djur, lastdjur, människa, person, turist, indier, turban, huvudbonad, sik, turist, resande, resenär, Eukaryota, Animalia, Chordata, Vertebrata, Mammalia, Proboscidea, Elephantidae, Elephas maximus
Fotograf: Ulf Manhammar
Byline: Ulf Manhammar/Azote
Bildreferens: umb_11151
Datum: 2011-10-03
Max filstorlek: 5184x3456 px (≈ 44x29 cm / 300 dpi)

Om Azote

Azote är en bildbyrå inriktad på att visualisera förhållandet mellan människa och miljö. Läs mer

Kontakta oss

Telefon 0708 693 331 eller kontakt@azote.se.

Prenumerera på nyheter

Vårt nyhetsbrev innehåller tips om bilder och senaste nytt från Azote och kommer ca 10 gånger per år.

Köp miljömärkt

Azote är medlem i Svanens nätverk för inköp med omtanke vilket innebär att vi prioriterar miljömärkta alternativ vid alla inköp.


© Azote AB 2018. Alla rättigheter reserverade. Rättigheterna till bilder och text tillhör upphovsmännen och Azote. Genom att använda Azote tjänster eller ladda ned bilder ingår du ett avtal med Azote och förbinder dig att följa användarvillkoren, läs mer här.