keyboard_arrow_left Tillbaka

Kajor (Corvus monedula)

Två kajor som äter chokladboll. Kajan är, speciellt i flockar, mycket talför och kan skränande dra omkring. Liksom många andra arter i släktet kråkor är kajan intelligent, nyfiken och social. Födosökandet sker framför allt på öppna markytor, men kajan söker föda också i träd, på sophögar, i soptunnor, på gator och i trädgårdar, helst tidigt på morgonen, när få människor är där. (Fotograf: Torbjörn Kåpe)
Fotograf: Torbjörn Kåpe
Byline: Torbjörn Kåpe/Azote
Bildreferens: tkb_se_377
Datum: 2013-04-09
Max filstorlek: 4664x3109 px (≈ 40x26 cm / 300 dpi)