Din sökning efter  beb_BEE5933  gav 1 träffar
Kodrivning med häst | Fotograf: Bengt Ekberg/Azote

Kodrivning med häst

Drivning av mjölkkobesättning till mjölkningen med hjälp av en nordsvensk häst. Ett lugnt och säkert sätt att flytta djuren. Mjölkproducenten är Krav och miljöcertifierad i hela produktionsledet. I Sverige finns idag ca 360000 mjölkkor. (Fotograf: Bengt Ekberg)

Ladda ner bild Dela
Titel: Kodrivning med häst
Bildtext: Drivning av mjölkkobesättning till mjölkningen med hjälp av en nordsvensk häst. Ett lugnt och säkert sätt att flytta djuren. Mjölkproducenten är Krav och miljöcertifierad i hela produktionsledet. I Sverige finns idag ca 360000 mjölkkor.
Plats: Uppland, Sverige, Europa
Nyckelord: ko, kor, häst, kodrivning, kofösning, SLB, SRB, betesmark, nordsvensk, nordsvensk häst, sto, ryttare, lantbruk, mjölkkor,
Fotograf: Bengt Ekberg
Byline: Bengt Ekberg/Azote
Bildreferens: beb_BEE5933
Datum: 2007-07-03
Max filstorlek: 2829x4226 px (≈ 24x36 cm / 300 dpi)

Om Azote

Azote är en bildbyrå inriktad på att visualisera förhållandet mellan människa och miljö. Läs mer

Kontakta oss

Telefon 0708 693 331 eller kontakt@azote.se.

Prenumerera på nyheter

Vårt nyhetsbrev innehåller tips om bilder och senaste nytt från Azote och kommer ca 10 gånger per år.

Köp miljömärkt

Azote är medlem i Svanens nätverk för inköp med omtanke vilket innebär att vi prioriterar miljömärkta alternativ vid alla inköp.


© Azote AB 2018. Alla rättigheter reserverade. Rättigheterna till bilder och text tillhör upphovsmännen och Azote. Genom att använda Azote tjänster eller ladda ned bilder ingår du ett avtal med Azote och förbinder dig att följa användarvillkoren, läs mer här.