keyboard_arrow_left Tillbaka

Macaronipingvin (Eudyptes chrysolophus) med sten i munnen

Macaronipingviner häckar på ett femtiotal olika platser på södra halvklotet. Trots sin stora utbredning är arten klassad som sårbar bl.a. på grund av att antalet fåglar minskat med 30% de senaste tre generationerna. (Fotograf: Steven Zeff)
Fotograf: Steven Zeff
Byline: Steven Zeff/Azote
Bildreferens: szd00086
Datum: 2002
Max filstorlek: 4544x3068 px (≈ 39x26 cm / 300 dpi)