Din sökning efter  Snowdrop Windflower Anemone sylvestris with hover fly Brachycera  gav fler än 300 träffar
Mosippa (Anemone vernalis)  | Fotograf: Ulf Manhammar/Azote

Mosippa (Anemone vernalis)

Mosippa (Anemone vernalis) är en växt som blir 5 till 15 centimeter hög. Den är landskapsblomma i Härjedalen och Södra Karelen. I Sverige förekommer mosippan endast i södra halvan, och endast sällsynt. Dess naturliga växtplats är torra marker med ljung och eventuellt sparsamt med tall. I Blekinge i bara en lokal tyvärr. (Fotograf: Ulf Manhammar)

Ladda ner bild Dela
Titel: Mosippa (Anemone vernalis)
Bildtext: Mosippa (Anemone vernalis) är en växt som blir 5 till 15 centimeter hög. Den är landskapsblomma i Härjedalen och Södra Karelen.
I Sverige förekommer mosippan endast i södra halvan, och endast sällsynt. Dess naturliga växtplats är torra marker med ljung och eventuellt sparsamt med tall. I Blekinge i bara en lokal tyvärr.
Plats: Skillinge, Karlskrona, Blekinge, Sverige, Europa
Nyckelord: mosippa, sippa, blomma, växt, Eukaryota, Plantae, Spermatophyta, Angiospermae, Eudicotyledonae, Ranunculaceae, Anemone, Anemone vernalis
Fotograf: Ulf Manhammar
Byline: Ulf Manhammar/Azote
Bildreferens: umb_10826
Datum: 2011-05-20
Max filstorlek: 3474x2363 px (≈ 29x20 cm / 300 dpi)

Om Azote

Azote är en bildbyrå inriktad på att visualisera förhållandet mellan människa och miljö. Läs mer

Kontakta oss

Telefon 0708 693 331 eller kontakt@azote.se.

Prenumerera på nyheter

Vårt nyhetsbrev innehåller tips om bilder och senaste nytt från Azote och kommer ca 10 gånger per år.

Köp miljömärkt

Azote är medlem i Svanens nätverk för inköp med omtanke vilket innebär att vi prioriterar miljömärkta alternativ vid alla inköp.


© Azote AB 2018. Alla rättigheter reserverade. Rättigheterna till bilder och text tillhör upphovsmännen och Azote. Genom att använda Azote tjänster eller ladda ned bilder ingår du ett avtal med Azote och förbinder dig att följa användarvillkoren, läs mer här.