Din sökning efter  Nakenssn��cka Hypselodoris sp   gav fler än 300 träffar
Nakensnäcka (Hypselodoris bullocki ) | Fotograf: Bent Christensen/Azote

Nakensnäcka (Hypselodoris bullocki )

Nakensnäckor har skal i larvstadiet med förlorar skalet senare i livet. Dom har ofta starka färger och användeer dessa som varningsfärger. Nakensnäckor är ofta giftiga. De är ofta specialister på enstaka födoämnen och utnyttjar giftiga ämnen från sin föda för att försvara sig. (Fotograf: Bent Christensen)

Ladda ner bild Dela
Titel: Nakensnäcka (Hypselodoris bullocki )
Bildtext: Nakensnäckor har skal i larvstadiet med förlorar skalet senare i livet. Dom har ofta starka färger och användeer dessa som varningsfärger. Nakensnäckor är ofta giftiga. De är ofta specialister på enstaka födoämnen och utnyttjar giftiga ämnen från sin föda för att försvara sig.
Plats: Visaya, Filippinerna, Asien
Nyckelord: undervattensfoto, undervattensbild, marin, djur, tropisk, nakensnäcka, snäcka, blötdjur, färggrann, varningsfärg, aposematism, giftig, färg, Mollusca, Gastropoda, Opisthobranchia, Nudibranchia, Hypselodoris bullocki
Fotograf: Bent Christensen
Byline: Bent Christensen/Azote
Bildreferens: bcb7877_MG_0354
Datum: 2012
Max filstorlek: 5184x3456 px (≈ 44x29 cm / 300 dpi)

Om Azote

Azote är en bildbyrå inriktad på att visualisera förhållandet mellan människa och miljö. Läs mer

Kontakta oss

Telefon 0708 693 331 eller kontakt@azote.se.

Prenumerera på nyheter

Vårt nyhetsbrev innehåller tips om bilder och senaste nytt från Azote och kommer ca 10 gånger per år.

Köp miljömärkt

Azote är medlem i Svanens nätverk för inköp med omtanke vilket innebär att vi prioriterar miljömärkta alternativ vid alla inköp.


© Azote AB 2018. Alla rättigheter reserverade. Rättigheterna till bilder och text tillhör upphovsmännen och Azote. Genom att använda Azote tjänster eller ladda ned bilder ingår du ett avtal med Azote och förbinder dig att följa användarvillkoren, läs mer här.