Din sökning efter  Nykläckt Atlasspinnare  gav fler än 300 träffar
Nykläckt Atlasspinnare | Fotograf: Nils Ryrholm/Azote

Nykläckt Atlasspinnare

Atlasspinnaren är en av jorden största fjärilsarter med en spännvid på ca 25 cm och med en vingyta på upp till ca 400 kvadratcentimeter och därmed en av ytmässigt absolut största fjärilsarterna på vår jord. Larven, som i fullvuxet stadium är en imponerande pjäs, lever på flera olika sorters träd och kan därför även enkelt födas upp även i Sverige och är en populär art i många fjärilsparker runt om i välden. (Fotograf: Nils Ryrholm)

Ladda ner bild Dela
Titel: Nykläckt Atlasspinnare
Bildtext: Atlasspinnaren är en av jorden största fjärilsarter med en spännvid på ca 25 cm och med en vingyta på upp till ca 400 kvadratcentimeter och därmed en av ytmässigt absolut största fjärilsarterna på vår jord. Larven, som i fullvuxet stadium är en imponerande pjäs, lever på flera olika sorters träd och kan därför även enkelt födas upp även i Sverige och är en populär art i många fjärilsparker runt om i välden.
Plats: Tabanan, Bali, Indonesien, Asien
Nyckelord: atlasspinnare, fjäril, atlasfjäril, nattfjäril, påfågelsspinnare, världens största fjäril, stor fjäril, stor nattfjäril, Eukaryota, Animalia, Arthropoda, Hexapoda, Insecta, Lepidoptera, Saturniidae, Attacus, Attacus atlas
Fotograf: Nils Ryrholm
Byline: Nils Ryrholm/Azote
Bildreferens: nrb-12-11-0607
Max filstorlek: 3744x5616 px (≈ 32x48 cm / 300 dpi)

Om Azote

Azote är en bildbyrå inriktad på att visualisera förhållandet mellan människa och miljö. Läs mer

Kontakta oss

Telefon 0708 693 331 eller kontakt@azote.se.

Prenumerera på nyheter

Vårt nyhetsbrev innehåller tips om bilder och senaste nytt från Azote och kommer ca 10 gånger per år.

Köp miljömärkt

Azote är medlem i Svanens nätverk för inköp med omtanke vilket innebär att vi prioriterar miljömärkta alternativ vid alla inköp.


© Azote AB 2018. Alla rättigheter reserverade. Rättigheterna till bilder och text tillhör upphovsmännen och Azote. Genom att använda Azote tjänster eller ladda ned bilder ingår du ett avtal med Azote och förbinder dig att följa användarvillkoren, läs mer här.