Din sökning efter  Skorsten p������������ sjuttiotalsvilla  gav fler än 300 träffar
SGUs undersökningsfartyg Ocean Surveyor. | Fotograf: Le Carlsson/Azote

SGUs undersökningsfartyg Ocean Surveyor.

Den svenska miljöövervakningen dokumenterar fortlöpande miljötillståndet i Sverige. Detta gäller både på land, i sjöar och i hav. SGU utför miljöövervakning av grundvatten och havssediment. Miljöövervakningens resultat används i uppföljningen av de nationella miljökvalitetsmålen, för internationell rapportering samt i vattenförvaltningen enligt EUs ramdirektiv för vatten. En annan viktig uppgift för miljöövervakningen är att avslöja nya, hittills okända miljöstörningar. Karlskrona. (Fotograf: Le Carlsson)

Ladda ner bild Dela
Titel: SGUs undersökningsfartyg Ocean Surveyor.
Bildtext: Den svenska miljöövervakningen dokumenterar fortlöpande miljötillståndet i Sverige. Detta gäller både på land, i sjöar och i hav. SGU utför miljöövervakning av grundvatten och havssediment. Miljöövervakningens resultat används i uppföljningen av de nationella miljökvalitetsmålen, för internationell rapportering samt i vattenförvaltningen enligt EUs ramdirektiv för vatten. En annan viktig uppgift för miljöövervakningen är att avslöja nya, hittills okända miljöstörningar. Karlskrona.
Plats: Karlskrona, Blekinge, Sverige
Nyckelord: SGU, Sveriges geologiska undersökni, berg, jord, vatten, fartyg, katamaran, båt, glasfiber, undersöker, hamn, miljö, övervakning, skorsten, flagga,
Fotograf: Le Carlsson
Byline: Le Carlsson/Azote
Bildreferens: lcb_3145
Datum: 2016-05-16
Max filstorlek: 4000x2672 px (≈ 34x23 cm / 300 dpi)

Om Azote

Azote är en bildbyrå inriktad på att visualisera förhållandet mellan människa och miljö. Läs mer

Kontakta oss

Telefon 0708 693 331 eller kontakt@azote.se.

Prenumerera på nyheter

Vårt nyhetsbrev innehåller tips om bilder och senaste nytt från Azote och kommer ca 10 gånger per år.

Köp miljömärkt

Azote är medlem i Svanens nätverk för inköp med omtanke vilket innebär att vi prioriterar miljömärkta alternativ vid alla inköp.


© Azote AB 2018. Alla rättigheter reserverade. Rättigheterna till bilder och text tillhör upphovsmännen och Azote. Genom att använda Azote tjänster eller ladda ned bilder ingår du ett avtal med Azote och förbinder dig att följa användarvillkoren, läs mer här.