Din sökning efter  Falconiformes  gav 203 träffar
Tornfalk (Falco tinnunculus) | Fotograf: Tommy Pedersen/Azote

Tornfalk (Falco tinnunculus)

Tornfalk (Falco tinnunculus) Tornfalken är en medelstor rovfågel, den har en längd av 31-37 cm och vingspannet är 68-78cm. Falken ses ofta ryttla längs motorvägar då den söker efter smågnagare som är den huvudsakliga födan. (Fotograf: Tommy Pedersen)

Ladda ner bild Dela
Titel: Tornfalk (Falco tinnunculus)
Bildtext: Tornfalk (Falco tinnunculus) Tornfalken är en medelstor rovfågel, den har en längd av 31-37 cm och vingspannet är 68-78cm. Falken ses ofta ryttla längs motorvägar då den söker efter smågnagare som är den huvudsakliga födan.
Plats: Stockholm, Sverige
Nyckelord: Falk, tornfalk, rovfågel, häckning, häcka, ryttla, gnagare, fågel, djur, rovfåglar, Biota, Animalia, Chordata, Craniata, Vertebrata, Aves, Falconiformes, Falconidae, Falco
Fotograf: Tommy Pedersen
Byline: Tommy Pedersen/Azote
Bildreferens: tpb_0072
Max filstorlek: 3512x2558 px (≈ 30x22 cm / 300 dpi)

Om Azote

Azote är en bildbyrå inriktad på att visualisera förhållandet mellan människa och miljö. Läs mer

Kontakta oss

Telefon 0708 693 331 eller kontakt@azote.se.

Prenumerera på nyheter

Vårt nyhetsbrev innehåller tips om bilder och senaste nytt från Azote och kommer ca 10 gånger per år.

Köp miljömärkt

Azote är medlem i Svanens nätverk för inköp med omtanke vilket innebär att vi prioriterar miljömärkta alternativ vid alla inköp.


© Azote AB 2018. Alla rättigheter reserverade. Rättigheterna till bilder och text tillhör upphovsmännen och Azote. Genom att använda Azote tjänster eller ladda ned bilder ingår du ett avtal med Azote och förbinder dig att följa användarvillkoren, läs mer här.