keyboard_arrow_left Tillbaka

Två kungspingviner (Aptenodytes patagonicus) på Sydgeorgien

Kungspingvinen är den näst största pingvinarten (efter kjejsarpingvinen). Arten lever huvudsakligen på subantarktiska öar där den häckar i stora kolonier med flera tusen individer. (Fotograf: Steven Zeff)
Fotograf: Steven Zeff
Byline: Steven Zeff/Azote
Bildreferens: szb_x0034
Datum: 2004-03-09
Max filstorlek: 945x1276 px (≈ 8x11 cm / 300 dpi)