keyboard_arrow_left Tillbaka

Två kungspingviner (Aptenodytes patagonicus) på Sydgeorgien

Kungspingvinen är den näst största pingvinarten (efter kjejsarpingvinen). Arten lever huvudsakligen på subantarktiska öar där den häckar i stora kolonier med flera tusen individer. (Fotograf: Steven Zeff)
Fotograf: Steven Zeff
Byline: Steven Zeff/Azote
Bildreferens: szd00162
Datum: 2002
Max filstorlek: 4717x3170 px (≈ 40x27 cm / 300 dpi)