Din sökning efter  Vandrare och regnb������������gar  gav fler än 300 träffar
Vandrare i höstskog | Fotograf: Jennie Wadman/Azote

Vandrare i höstskog

Lögdeälven (Lögde älv) är en skogsälv i Västerbottens län med en längd på cirka 200 km. Ąlven har sina källflöden i det höglänta skogs- och våtmarksområdet Stöttingfjället i södra Lappland. Lögdeälvsleden är en cirka 90 km lång och mycket vacker vandringsled efter Lögdeälven som sträcker sig genom Bjurholms och Nordmalings kommuner. Naturen kring Lögdeälvens dalgång erbjuder fina miljöer för fågel- och växtintresserade. Här finns ett av Norrlands främsta lax- och havsöringsvatten och det är stor chans att få se bäver och till och med utter. Ąlven är känd för sina ravinlandskap, meanderbågar och olika former av terrasser. (Fotograf: Jennie Wadman)

Ladda ner bild Dela
Titel: Vandrare i höstskog
Bildtext: Lögdeälven (Lögde älv) är en skogsälv i Västerbottens län med en längd på cirka 200 km. Ąlven har sina källflöden i det höglänta skogs- och våtmarksområdet Stöttingfjället i södra Lappland.

Lögdeälvsleden är en cirka 90 km lång och mycket vacker vandringsled efter Lögdeälven som sträcker sig genom Bjurholms och Nordmalings kommuner.

Naturen kring Lögdeälvens dalgång erbjuder fina miljöer för fågel- och växtintresserade. Här finns ett av Norrlands främsta lax- och havsöringsvatten och det är stor chans att få se bäver och till och med utter. Ąlven är känd för sina ravinlandskap, meanderbågar och olika former av terrasser.
Plats: Nordmaling, Västerbotten, Sverige, Europa
Nyckelord: vandring, friluftsliv, skog, gran, ryggsäck, vandrare, höst, löv,
Fotograf: Jennie Wadman
Byline: Jennie Wadman/Azote
Bildreferens: jnb_20150913_DSC01481
Datum: 2015-09-13
Max filstorlek: 5472x3648 px (≈ 46x31 cm / 300 dpi)

Om Azote

Azote är en bildbyrå inriktad på att visualisera förhållandet mellan människa och miljö. Läs mer

Kontakta oss

Telefon 0708 693 331 eller kontakt@azote.se.

Prenumerera på nyheter

Vårt nyhetsbrev innehåller tips om bilder och senaste nytt från Azote och kommer ca 10 gånger per år.

Köp miljömärkt

Azote är medlem i Svanens nätverk för inköp med omtanke vilket innebär att vi prioriterar miljömärkta alternativ vid alla inköp.


© Azote AB 2018. Alla rättigheter reserverade. Rättigheterna till bilder och text tillhör upphovsmännen och Azote. Genom att använda Azote tjänster eller ladda ned bilder ingår du ett avtal med Azote och förbinder dig att följa användarvillkoren, läs mer här.