Din sökning efter  Kvinnor som s������������ljer gr������������nsaker vid v������������gkanten vid Akosombodammen i Ghana  gav fler än 300 träffar
Vandring vid vulkanen Arenal, Costa rica | Fotograf: Björn Kristersson/Azote

Vandring vid vulkanen Arenal, Costa rica

Vulkanen Arenal är en aktiv vulkan i nordvästra Costa Rica cirka 90 km nordväst om San JosĄ©, i provinsen Alajuela och distriktet La Fortuna. Med sina 1657 meter och med ett konstant rökmoln ur dess 140 meter breda krater så är vulkanen en mäktig syn som är svår att missa. Arenal är Costa Ricas aktivaste vulkan och är en av världens tio mest aktiva vulkaner. Arenal betraktas en ung vulkan och åldern beräknas vara mindre än 7500 år. (Fotograf: Björn Kristersson)

Ladda ner bild Dela
Titel: Vandring vid vulkanen Arenal, Costa rica
Bildtext: Vulkanen Arenal är en aktiv vulkan i nordvästra Costa Rica cirka 90 km nordväst om San JosĄ©, i provinsen Alajuela och distriktet La Fortuna. Med sina 1657 meter och med ett konstant rökmoln ur dess 140 meter breda krater så är vulkanen en mäktig syn som är svår att missa. Arenal är Costa Ricas aktivaste vulkan och är en av världens tio mest aktiva vulkaner. Arenal betraktas en ung vulkan och åldern beräknas vara mindre än 7500 år.
Plats: La Fortuna, Alajuela, Costa Rica, Centralamerika
Nyckelord: vulkan, vandring, högt, molnigt, moln, aktiv, nationalpark, naturreservat, turism, turist, män, kvinnor,
Fotograf: Björn Kristersson
Byline: Björn Kristersson/Azote
Bildreferens: bkb_0200_134_3443
Datum: 2005-12-10
Max filstorlek: 3072x2048 px (≈ 26x17 cm / 300 dpi)

Om Azote

Azote är en bildbyrå inriktad på att visualisera förhållandet mellan människa och miljö. Läs mer

Kontakta oss

Telefon 0708 693 331 eller kontakt@azote.se.

Prenumerera på nyheter

Vårt nyhetsbrev innehåller tips om bilder och senaste nytt från Azote och kommer ca 10 gånger per år.

Köp miljömärkt

Azote är medlem i Svanens nätverk för inköp med omtanke vilket innebär att vi prioriterar miljömärkta alternativ vid alla inköp.


© Azote AB 2018. Alla rättigheter reserverade. Rättigheterna till bilder och text tillhör upphovsmännen och Azote. Genom att använda Azote tjänster eller ladda ned bilder ingår du ett avtal med Azote och förbinder dig att följa användarvillkoren, läs mer här.