Gå med i Azote

Intresserad av att sälja bilder genom oss

Vi söker ständigt nya kollegor som har ett öga för miljön omkring sig. Är du fotograf eller illustratör, och har bilder av hög kvalitet som passar inom området människa och miljö så hör av dig till oss!

Varför vara med i Azote?

Azote gör det möjligt för dig som upphovsman att nå en stor kundkrets i Sverige och övriga Europa med dina bilder. Genom vår webbsida Azote.se presenteras dina verk för potentiella kunder, och med riktad marknadsföring för vi ut dina bilder.

Skicka oss din ansökan idag

Vi letar efter fotografer eller illustratörer med bilder som relaterar till vårt kärnområde människa och miljö. Det kan vara bilder som förmedlar människans beroende av ekosystemen runt omkring oss, bilder som beskriver olika typer av miljöproblem, som t.ex. utfiskning av världshaven eller skövling av regnskog, eller bilder av ovanliga eller uppseendeväckande djur- och växtarter. Bilder som relaterar till de globala miljö- och utvecklingsutmaningarna vi står inför idag är av särskilt intresse. Vi ansluter främst upphovsmän som vi tror kommer kunna leverera bilder regelbundet av hög kvalitet, men tar även i undantagsfall in enskilda bildserier.

Om du tror tror att du att du har bilder som kan vara av intresse för oss och passar in i vår inriktning, hör av dig till kontakt@azote.se.

Vi hörs!

Gå med i Azote
Vi vill gärna bli fler och ser fram emot din ansökan!

Om Azote

Azote är en bildbyrå inriktad på att visualisera förhållandet mellan människa och miljö. Läs mer

Kontakta oss

Telefon 0708 693 331 eller kontakt@azote.se.

Prenumerera på nyheter

Vårt nyhetsbrev innehåller tips om bilder och senaste nytt från Azote och kommer ca 10 gånger per år.

Köp miljömärkt

Azote är medlem i Svanens nätverk för inköp med omtanke vilket innebär att vi prioriterar miljömärkta alternativ vid alla inköp.


© Azote AB 2018. Alla rättigheter reserverade. Rättigheterna till bilder och text tillhör upphovsmännen och Azote. Genom att använda Azote tjänster eller ladda ned bilder ingår du ett avtal med Azote och förbinder dig att följa användarvillkoren, läs mer här.