Kontaktinformation

Kontakta oss
kontakt@azote.se
0708 693331 (Robert)
0709 317797 (Jerker)
Postadress
Azote AB
Box 6229
102 34 Stockholm
Besöksadress
Västmannagatan 56 (vid Odenplan)
113 25 Stockholm

Medarbetare

Robert Kautsky

Robert är utbildad medie- och kommunikationsvetare. Han har tidigare forskat om pressfotografi och internationella nyhetsbyråer vid Stockholms universitet, vilket har bidragit till att utveckla Azotes globala nätverk av fotografer och samarbetspartners. Robert har lång erfarenhet av webbutveckling, är en sann entreprenör och en passionerad fotograf. Han grundade Azote tillsammans med Jerker Lokrantz år 2003. Idag är han ordförande i bolagstyrelsen för Azote AB och ansvarar för företagets onlinesystem och kundrelationer.

robert@azote.se

0708 693 331


Bárbara Carreño

Barbara är utbildad ekonom och systemvetare. Efter ett antal år som strategi- och verksamhetskonsult på en av världens ledande managementkonsultbyråer arbetar hon idag som affärsutvecklare hos Azote. Barbara har ett stort intresse för fotografi och brinner för idén om hållbart företagande.

barbara@azote.se

0707 111 381


Jerker Lokrantz, VD
Jerker är en professionell fotograf som avlagt doktorsexamen i naturresurshushållning vid Stockholms universitet. Genom sin närhet till forskarvärlden uppmärksammade Jerker tidigt behovet av en specialiserad bildbyrå inriktad på människan och miljön. 2003 startade han därför Azote tillsammans med Robert Kautsky. Jerker är idag VD för Azote AB med ansvar för företagets bildtjänster.

jerker@azote.se

0709 317 797


Om Azote

Azote är en bildbyrå inriktad på att visualisera förhållandet mellan människa och miljö. Läs mer

Kontakta oss

Telefon 0708 693 331 eller kontakt@azote.se.

Prenumerera på nyheter

Vårt nyhetsbrev innehåller tips om bilder och senaste nytt från Azote och kommer ca 10 gånger per år.

Köp miljömärkt

Azote är medlem i Svanens nätverk för inköp med omtanke vilket innebär att vi prioriterar miljömärkta alternativ vid alla inköp.


© Azote AB 2018. Alla rättigheter reserverade. Rättigheterna till bilder och text tillhör upphovsmännen och Azote. Genom att använda Azote tjänster eller ladda ned bilder ingår du ett avtal med Azote och förbinder dig att följa användarvillkoren, läs mer här.