Azotes handbok i kommunikation

Tips, råd och inspiration för dig som kommunicerar omställning inom planetens gränser.
HEJ KOMMUNIAKTÖR!

Vi har skrivit den här boken till dig. För vi vet vilken viktig – och ibland utmanande – roll du & dina kollegor har och vi tycker att just en sådan här bok har saknats. Vi är dessutom övertygade om att kommunikation för en hållbar värld kräver sin egen logik – sitt eget arbetssätt. Vi är också övertygade om att kommunikatörer som kommunicerar komplexitet och vetenskap är en av de viktigaste möjliggörarna för en demokratisk omställning inom planetens gränser. 

Vi hoppas att boken kommer inspirera, tipsa och bekräfta dig och din organisations arbete och vi ser fram emot att fortsätta samtalet. Tveka inte att kontakta oss för att prata vidare. Det är i samarbetet och samtalet det händer!

Teamet på Azote

Vill du läsa vår bok?

Azotes lilla handbok i kommunikation är gratis och tillgänglig för dig som vill läsa och veta mer! Om du bor i Stockholmsområdet är du välkommen att kika förbi på kontoret och hämta ett ex. Om du bor någon annanstans i landet, skicka ett mejl med din adress till [email protected] så skickar vi boken till dig på posten. 

Just nu har vi flyttat sommarkontoret till hängmattan och är tillbaka igen i början av augusti. Därför kan det dröja ett par extra veckor innan du får boken i handen. Glad sommar!

Tipsa andra om detta inlägg: