Grön visuell kommunikation

Azote är en pålitlig partner i en föränderlig värld

Den gröna bildbyrån Azote levererar bilder av samspelet mellan människa, miljö och samhälle till reklambyråer, företag, statliga organisationer, och universitet och högskolor. Vi stödjer även våra kunders visuella kommunikation med tjänsterna fotouppdrag, illustration och grafisk form.

Med fotografier och illustrationer från Azote får våra kunder nya möjligheter att kommunicera de ofta komplexa sambanden där miljö, hållbarhet och socioekonomiskt ansvarstagande står i fokus. Azote har även ett stort nätverk av fotografer över hela världen som är tillgängliga för uppdrag.

Azotes verksamhet omfattar fyra tjänsteområden:

  • Bilder - hundratusentals bilder i ett lättillgängligt arkiv
  • Fotouppdrag - globalt nätverk av fotografer
  • Illustration - rätt person till varje uppdrag med specialister på vetenskaplig illustration
  • Grafisk form - webb och tryck med grön profil

Bli avtalskund
Azote erbjuder anpassade avtal som gör det enklare att använda större mängder bilder till ett fast pris per bild, med mindre krångel med bildrättigheter och rapportering. Kontakta oss för mer information.
Sök i bildarkivet

Om Azote

Azote är en bildbyrå inriktad på att visualisera förhållandet mellan människa och miljö. Läs mer

Kontakta oss

Telefon 0708 693 331 eller kontakt@azote.se.

Prenumerera på nyheter

Vårt nyhetsbrev innehåller tips om bilder och senaste nytt från Azote och kommer ca 10 gånger per år.

Köp miljömärkt

Azote är medlem i Svanens nätverk för inköp med omtanke vilket innebär att vi prioriterar miljömärkta alternativ vid alla inköp.


© Azote AB 2018. Alla rättigheter reserverade. Rättigheterna till bilder och text tillhör upphovsmännen och Azote. Genom att använda Azote tjänster eller ladda ned bilder ingår du ett avtal med Azote och förbinder dig att följa användarvillkoren, läs mer här.